Lacul complexului Acom

Lacul complexului Acom este o destinație perfectă pentru pescuitul sportiv, situat într-o zonă pitorească, in apropiere de Baile Felix. Aici, pescarii se pot bucura de capturi diverse și de provocări interesante, de la somn la crap și caras. Cu zone de pescuit variate, cum ar fi golfuri și stufărișuri, pescarii pot alege locurile potrivite. Se aplică reguli pentru captură și eliberare, promovând pescuitul durabil. Pe malurile lacului, există facilități de picnic și grătare, adăugând confort experienței de pescuit. Lacul X oferă o experiență captivantă și relaxantă în mijlocul naturii.

Lacul complexului Acom este o destinație minunată pentru pescuitul sportiv, oferind o experiență de neuitat pentru pasionații de pescuit. Situat într-o zonă pitorească și împrejmuit de peisaje naturale spectaculoase, acest lac captivant oferă o oază de relaxare și aventură pentru iubitorii de natură.

Cu o suprafață generoasă de apă limpede și cristalină, lacul complexului este acasă pentru o varietate bogată de specii de pești, incluzând somn, crap, caras, biban și multe altele. Pescarii sportivi se pot bucura de capturi diverse și de provocări interesante în timpul pescuitului în acest lac.

Accesul ușor la lac și facilitățile bune fac din această locație un punct de întâlnire popular pentru pescari. Există chei și diguri bine amenajate, care permit pescarilor să-și pregătească echipamentul și să înceapă aventura lor de pescuit. De asemenea, se pot închiria bărci și ambarcațiuni pentru a explora diversele zone ale lacului.

Lacul oferă o varietate de zone de pescuit, cum ar fi golfuri, insule, stufărișuri și zone cu adâncimi diferite. Aceasta permite pescarilor să își aleagă locurile preferate în funcție de preferințele lor și de speciile de pești pe care doresc să le captureze.

Pentru a asigura o experiență de pescuit sportiv autentică și durabilă, se aplică anumite reguli și restricții. Captura și eliberarea sunt încurajate, permițând astfel perpetuarea populației de pești și menținerea echilibrului ecologic. De asemenea, există reguli privind dimensiunea minimă a peștilor care pot fi pescuiți și limite în ceea ce privește numărul de pești care pot fi reținuți.

Pentru a facilita confortul pescarilor, pe malurile lacului există zone de picnic și facilități pentru grătare, unde aceștia se pot relaxa și se pot bucura de peisajul frumos în timp ce savurează gustări și mâncăruri proaspăt pregătite.

Indiferent dacă ești un pescar pasionat în căutarea unei provocări sau pur și simplu dorești să petreci timp în mijlocul naturii, lacul X oferă o experiență captivantă de pescuit sportiv. Înconjurat de frumusețea naturală, acest lac îți permite să scapi de stresul cotidian și să te bucuri de momente de liniște și aventură într-un mediu pitoresc.Regulament și tarife 2023

Rezervarea făcută este valabilă pana la ora 06:30 (dacă nu anunți că ajungi mai târziu rezervarea se pierde) Pentru rezervări ne puteți contacta la: 0359174174 sau la 0771242801

Tarife:

  • Taxa de pescuit sportiv/zi 12 ore -60 RON un băț, 80 lei două bețe, iar Pescarul poate să rețină și să ducă acasă 1kg de caras pe fiecare băț maxim 2 kg pentru pescar cu doua bețe
  • Taxa de pescuit sportiv/zi cazați 12 ore -40 RON un băț, 60 lei doua bețe

Populație piscicolă: crap, amur ,caras, fitofag, șalau, somn.

Accesul pe baltă se face pe jos, mașinile rămân în parcare.

Este interzisă folosirea firul textil ca și fir principal (se poate folosi doar ca și înaintaș )

Interzis folosirea navomodelului (se va putea folosi doar cobra sau racheta pentru nădire )

Se acceptă monturi cu un singur cârlig.

Pescarul trebuie să aibă asupra sa obligatoriu minciog feeder/crap, spray antiseptic și saltea de primire!

De asemenea pescarul are obligația păstrări curateniei la standul de pescuit.

Monturile trebuie să fie obligatoriu IN-Line, să culiseze pe firul principal!

INTERZIS PE BALTĂ:

-Monturi bomb sau orice fel de montură ce are mai mult de un cârlig.

-Păstrarea peștilor minute îndelungate pe uscat.

-Scăldatul, scandaluri, injurii, chefuri neorganizate care pot duce la deranjarea vecinilor pescari, orice problemă cauzată se va anunța în liniște la personalul lacului.

-De asemenea se interzic focurile în zone neamenajate, distrugera vegetației, arbuștilor.

Administrația lacului prin persoanele abilitate are drept de control asupra bagajelor pescarului, acesta fiind obligat să se supună acestei operațiuni de control,efectuată în scopul prevenirii oricărei forme sau acțiuni de furt,oricând pe perioada intervalului de pescuit dar și înaintea părăsirii incintei de pescuit, atât pe perioada intervalului de pescuit, dar și la finalul acestuia.

Pescarul care aduce la cunoștință administrației lacului, despre alt pescar ca sustrage sau ascunde pește, iar acest lucru se dovedește, va fi recompensat cu 3 partide a câte 12 ore de pescuit.

Pescarul are obligația să mânuiască cu grijă peștii prinși indiferent de greutatea peștelui.

MENȚIUNE

PESCARUL ARE VOIE SA AIBE ASUPRA SA UN SAC DE PĂSTRARE, IAR SACII DE PĂSTRARE VOR FI FOLOSIȚI DOAR ATUNCI CÂND CONDUCEREA VA ANUNȚA CĂ SE VA REȚINE CRAP DE 2kg-3kg PENTRU FOLOSIREA ÎN PREPARATELE CU SPECIFIC PESCĂRESC CARE VOR FI SERVITE ÎN RESTAURANT️