Facilități:

 • Saună uscată
 • Jacuzzi
 • Șezlonguri
 • Prosoape
 • Deschis indiferent de sezon
 • Dușuri și vestiare

Știai care sunt beneficiile saunei și ale băii cu hidromasaj?

Atât sauna, cât și baia cu hidromasaj sunt două tratamente spa populare care oferă multiple beneficii pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Iată câteva dintre beneficiile acestor experiențe terapeutice:

Beneficiile saunei:

 1. Detoxifiere: Sauna implică expunerea la căldură uscată, ceea ce duce la dilatarea vaselor de sânge și la creșterea fluxului sanguin. Această creștere a circulației ajută la eliminarea toxinelor din corp prin transpirație, curățând astfel organismul și contribuind la detoxifiere.
 2. Relaxare musculară: Căldura din sauna contribuie la relaxarea mușchilor, reducând tensiunea musculară și ajutând la ameliorarea durerilor și a rigidității. Aceasta poate fi deosebit de benefică după activități fizice intense sau pentru persoanele care suferă de afecțiuni musculare și articulare.
 3. Stimularea sistemului imunitar: Experiența în sauna poate stimula sistemul imunitar, deoarece căldura ajută la creșterea numărului de celule albe din sânge, responsabile de combaterea infecțiilor și a bolilor.
 4. Relaxare și reducerea stresului: Sauna oferă un mediu cald și liniștitor, care ajută la reducerea nivelului de stres și la inducerea stării de relaxare profundă. Această relaxare a mintii și corpului poate contribui la îmbunătățirea calității somnului și la eliberarea tensiunii acumulate.

Beneficiile băii cu hidromasaj:

 1. Relaxare musculară și alinare a durerilor: Jeturile de apă și aer din baia cu hidromasaj creează un masaj delicat și pulsant, care ajută la relaxarea mușchilor și la eliberarea tensiunii acumulate. Aceasta poate contribui la reducerea durerilor musculare, a contracturilor și a rigidității articulare.
 2. Ameliorarea circulației sanguine: Hidromasajul promovează o circulație sanguină mai bună prin stimularea vaselor de sânge și prin creșterea fluxului de oxigen către țesuturi. Acest aspect poate fi benefic pentru persoanele cu probleme circulatorii sau care doresc să îmbunătățească circulația periferică.
 3. Reducerea stresului și a anxietății: Baia cu hidromasaj oferă o experiență relaxantă, care poate ajuta la reducerea nivelului de stres și anxietate. Acest lucru se datorează combinării dintre căldură, presiunea apei și mișcările blânde de masaj, care pot stimula eliberarea endorfinelor și induc starea de bine.
 4. Îmbunătățirea calității somnului: Hidromasajul poate favoriza un somn odihnitor, deoarece ajută la relaxarea corpului și la eliberarea tensiunii acumulate. Prin stimularea senzației de relaxare și confort, baia cu hidromasaj poate contribui la inducerea unui somn mai profund și mai odihnitor.

Atât sauna, cât și baia cu hidromasaj oferă multiple beneficii pentru sănătatea fizică și mentală, ajutându-ne să ne relaxăm, să ne eliberăm de stres și să ne îngrijim de corpul nostru. Este important să consultați un specialist înainte de a folosi aceste facilități, pentru a vă asigura că sunt potrivite pentru dumneavoastră și pentru a respecta recomandările de utilizare.

Contacteaza-ne la 0359 174 174 pentru a rezerva un sezlong la piscina complexului Acom din Şumugiu